editKeukens online plannen
import_contactsKeukenjournaals
Uitrusting

Uitrusting

Unieke keuken – unieke uitrusting

Maak uw neola-keuken compleet – met een uitgebreid programma aan uitrustingsdetails. Zorg met de vormgeving van uw keuken niet alleen voor korte, efficiënte werkroutes. De individuele neola-functies en praktische helpers zorgen bovendien voor plezier en tevredenheid in uw keuken!

meer weergeven

Interieuruitrusting

De juiste uitrusting vergemakkelijkt uw dagelijks leven – en maakt koken tot een plezier. Ontwerp daarom de binnenuitrusting van uw neola-keuken precies volgens uw ideeën en eisen voor het dagelijks leven. De juiste uitrusting vergemakkelijkt uw dagelijks leven – en maakt koken tot een plezier. Of het nu gaat om bestekbakken, een beproefde inbouwweegschaal of ruimtebesparende draaibare uittrekelementen: Hier is voor iedereen de geschikte functionaliteit te vinden!

Merkapparatuur

Zorg in uw optimaal toegeruste neola-keuken met onze merkapparatuur voor perfecte kookresultaten. Want een goed geplande keuken manifesteert zich ook in betrouwbare en moderne technologie.

Naar onze merkapparatuur

Licht en techniek

Zet uw keuken perfect in scene! LED-spots, verlichte schappen, verlichte lades of LED-lichtlijsten - daarmee krijgt uw neola-keuken een sfeervolle uitstraling en wordt elke handeling in het juiste licht gezet.

Voor de dagelijkse bezigheden in de keuken worden ook uittrekbare stekkerdozen, een inductief laadstation of een tablethouder ondersteund. Een geïntegreerd soundsystem met Bluetooth zorgt voor akoestische highlights in uw nieuwe keuken.

Dealer zoeken

placeplaceVind de juiste keukenstudio voor neola-keukens bij u in de buurt. placeVind de juiste keukenstudio voor
neola-keukens bij u in de buurt.
Afspraak
Bij een dealer bij u in de buurt
* Verplichte velden