editKeukens online plannen
import_contactsKeukenjournaals
Meest gestelde vragen

Veelgestelde vragen

over neola-keukens

Wat is eigenlijk een neola-keuken? En waar vind ik zo'n model? Wij beantwoorden voor u de meest gestelde vragen.

neola-keukens, wat is dat?
neola-keukens is een eigen keukenmerk van de MHK Group. De innovatieve inkoopvereniging voor de middelgrote keukenvakhandel bewijst al 40 jaar haar competentie en knowhow in alle aspecten van individueel geplande inbouwkeukens.

Wat onderscheidt een neola keuken?
neola-keukens onderscheiden zich door modern design, hoogwaardige normen, een eersteklas service en door individualiteit. Dat betekent dat u zich niet hoeft aan te passen aan een keuken – neola-keukens passen zich aan u en uw leven aan. Voor een rondom perfecte kookervaring.

Wat bieden neola-keukens naast uitrustingen en meubels?
neola biedt u veel meer dan keukenmeubilair! De moderne elementen kunnen ook gebruikt worden als garderobe- of woonkamermeubilair. Zo ontstaat aan doorlopend tijdloos-elegant ruimteconcept. Met hoog geïnstalleerde wasmaschines, uittrekbare schappen, geïntegreerde stekkerdozen en nog veel meer scoort neola ook met de perfecte uitrusting voor de voorraad-, was- en huishoudruimte. Vraag het gewoon aan uw keukenadviseur!

Waar kan ik een neola-keuken aanschaffen?
Vind samen met ons de juiste keukenstudio voor neola-keukens bij u in de buurt! Door heel Europa vertrouwen nu al bijna 160 keukenspeciaalzaken op neola. Ontdek het veelzijdige assortiment ter plaatse en laat u uitgebreid adviseren door ons.

Voor wie zijn neola-keukens geschikt?
neola keukens inspireren net zo goed kookliefhebbers als degenen die dat willen worden! Dankzij individuele vormgeving bieden neola-keukens voor alle ruimtes en eisen de juiste oplossing – of het nu gaat om stijlvolle designkeukens, kleine stadskeukens, kleurrijke woonkeukens of grote landhuiskeukens.

Dealer zoeken

placeplaceVind de juiste keukenstudio voor neola-keukens bij u in de buurt. placeVind de juiste keukenstudio voor
neola-keukens bij u in de buurt.
Afspraak
Bij een dealer bij u in de buurt
* Verplichte velden